Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
430100540
The Micro Fight Chest Rig Mk4 is designed to be extremely efficient, modular, and lightweight. The Micro Fight works seamlessly with Spiritus Systems accessories suite, which offers nearly endless configurations. The Micro Fight features soft loop Velcro in both pockets to enable you to put mission essential items where you want them based on your individual needs. The improved profile allows for the use of six 5.56 x .45 style magazines or four 7.62 x .51 magazines or any combination of rifle and pistol magazines. The 5” x 9” field of hard loop Velcro on the back of the rig allows for solid integration with accessories, such as the SACK Pouch or Expander Wings. The larger Velcro field also allows a solid integration onto plate carriers, such as the LV119. In addition to the larger Velcro field, the MK 4 also allows for sub load integration of a tourniquet utilizing the two integrated grommets and our Universal Retention Kit.   Unmatched Versatility   The Micro Fight Chest Rig sports a host of accessories like no other system. The user can select from any of our accessories to meet operational requirements. The platform is lightweight and small while still allowing you to carry multiple types of munitions and equipment. Examples include rifle and pistol Magazines, 37/40mm grenades, flash-bangs, multi-tools, flashlights, medical supplies, and breaching equipment.   Stand Alone System   The Micro Fight Chest Rig was designed to perform as a stand-alone system. It can be configured for wear in low visibility environments that require minimal printing through clothing with maximum equipment storage. It can also be configured for high visibility operations where a full spectrum of equipment is required.   Placard Configuration   The Micro Fight Chest Rig was designed to work seamlessly as a "Placard" for plate carrier systems. Simply remove the 1 inch side release buckles and attach the system via the hard loop Velcro located on the back of the system to you plate carrier. This configuration allows for profile expansion or reduction as mission requirements change.   NOTE: The CHASSIS is part of the Micro Fight Chest Rig System. This item does not include shoulder straps, back strap, half or full flaps, magazine inserts, or any other accessories. Additional components are required for proper use. If running as a stand-alone system, shoulder straps, back strap, magazine inserts, and possibly full or half flaps are needed. If running on a plate carrier, flap(s), and magazine insert(s) are needed.   Some images shown with optional accessories, sold separately.
3099 3299 9 CZK
New
Produkt č.: 430100540
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4, MULTICAM
Číslo výrobce: CRMFMC04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3299 CZK 0 3 299,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam

Atributy

Color: Multi-Cam Dodací hmotnost: 0,167kg Výška přepravy: 19mm Šířka přepravy: 203mm Délka přepravy: 279mm

Detail produktů

Made in USA



New
Produkt č.: 430100538
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4, BLACK
Číslo výrobce: CRMFBK04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3299 CZK 4 3 299,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
4 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Black
New
Produkt č.: 430100539
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4, COYOTE BROWN
Číslo výrobce: CRMFCB04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3299 CZK 6 3 299,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
6 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Coyote Brown
Produkt č.: 430101778
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4 - MULTICAM ARID
Číslo výrobce: CR-MF-MA-04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3099 CZK 4 3 099,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
4 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Arid
Produkt č.: 430101780
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4 - MULTICAM BLACK
Číslo výrobce: CR-MF-MB-04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3099 CZK 12 3 099,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
Více než 10 ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Black
Produkt č.: 430101782
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4 - MULTICAM TROPIC
Číslo výrobce: CR-MF-MT-04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3099 CZK 5 3 099,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
5 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Tropic
Produkt č.: 430101784
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4 - WOODLAND
Číslo výrobce: CRMFWD04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3299 CZK 3 3 299,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
3 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Woodland
Produkt č.: 430101786
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4 - WOLF GREY
Číslo výrobce: CR-MF-WG-04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3099 CZK 3 3 099,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
3 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Wolf Grey
New
Produkt č.: 430100541
SPIRITUS SYSTEMS MICRO FIGHT CHASSIS MK4, RANGER GREEN
Číslo výrobce: CRMFRG04 Micro Fight Chest Rig Mk4 je navržen tak, aby byl maximálně efektivní, modulární a lehký. Micro Fight perfektně spolupracuje s doplňky Spiritus Systems, které nabízejí téměř nekonečné konfigurace. Micro Fight má ve svých kapsách měkký suchý zip Velcro, což vám umožňuje umístit zásadní předměty podle vašich individuálních potřeb. Vylepšený profil umožňuje použití šesti magazínů 5.56 x .45 nebo čtyř magazínů 7.62 x .51 nebo jakékoli kombinace puškových a pistoleových magazínů. Pole 5” x 9” tvrdého suchého zipu Velcro na zadní straně vesty umožňuje pevnou integraci s doplňky, jako je SACK Pouch nebo Expander Wings. Větší pole Velcro také umožňuje pevnou integraci s nosiči plátů, jako je LV119. Kromě většího pole Velcro umožňuje MK 4 také integraci podvěsného zatížení turniketem pomocí dvou integrovaných kroužků a našeho Universal Retention Kit. Nepřekonatelná univerzálnost Micro Fight Chest Rig nabízí řadu doplňků jako žádný jiný systém. Uživatel si může vybrat z našich doplňků pro splnění operačních požadavků. Platforma je lehká a kompaktní, přesto umožňuje nosit různé typy munice a vybavení. Příklady zahrnují magazíny pro pušky a pistole, granáty 37/40mm, zábleskové granáty, multifunkční nářadí, baterky, zdravotnické potřeby a vybavení pro vniknutí. Samostatný systém Micro Fight Chest Rig byl navržen jako samostatný systém. Lze ho konfigurovat pro nošení v prostředích s nízkou viditelností, která vyžadují minimální odhalení skrze oblečení s maximálním úložným prostorem. Lze ho také konfigurovat pro operace s vysokou viditelností, kde je požadováno plné spektrum vybavení. Konfigurace plakety Micro Fight Chest Rig byl navržen tak, aby fungoval bezproblémově jako "Plaketa" pro systémy nosičů plátů. Stačí odstranit 1 palcové přezky s rychloupínáním a připevnit systém pomocí tvrdého suchého zipu Velcro umístěného na zadní straně na váš nosič plátů. Tato konfigurace umožňuje rozšíření nebo zmenšení profilu podle změn požadavků mise. POZNÁMKA: CHASSIS je součástí systému Micro Fight Chest Rig. Tato položka neobsahuje ramenní popruhy, zadní popruh, poloviční nebo celé klopy, vložky pro magazíny ani žádné další doplňky. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Pokud se používá jako samostatný systém, jsou potřeba ramenní popruhy, zadní popruh, vložky pro magazíny a možná celé nebo poloviční klopy. Pokud se používá na nosiči plátů, jsou potřeba klopy a vložky pro magazíny. Některé obrázky zobrazují volitelné doplňky, které se prodávají samostatně.
3299 CZK 0 3 299,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Barevný: Ranger Green
The Micro Fight Chest Rig Mk4 is designed to be extremely efficient, modular, and lightweight. The Micro Fight works seamlessly with Spiritus Systems accessories suite, which offers nearly endless configurations. The Micro Fight features soft loop Velcro in both pockets to enable you to put mission essential items where you want them based on your individual needs. The improved profile allows for the use of six 5.56 x .45 style magazines or four 7.62 x .51 magazines or any combination of rifle and pistol magazines. The 5” x 9” field of hard loop Velcro on the back of the rig allows for solid integration with accessories, such as the SACK Pouch or Expander Wings. The larger Velcro field also allows a solid integration onto plate carriers, such as the LV119. In addition to the larger Velcro field, the MK 4 also allows for sub load integration of a tourniquet utilizing the two integrated grommets and our Universal Retention Kit.   Unmatched Versatility   The Micro Fight Chest Rig sports a host of accessories like no other system. The user can select from any of our accessories to meet operational requirements. The platform is lightweight and small while still allowing you to carry multiple types of munitions and equipment. Examples include rifle and pistol Magazines, 37/40mm grenades, flash-bangs, multi-tools, flashlights, medical supplies, and breaching equipment.   Stand Alone System   The Micro Fight Chest Rig was designed to perform as a stand-alone system. It can be configured for wear in low visibility environments that require minimal printing through clothing with maximum equipment storage. It can also be configured for high visibility operations where a full spectrum of equipment is required.   Placard Configuration   The Micro Fight Chest Rig was designed to work seamlessly as a "Placard" for plate carrier systems. Simply remove the 1 inch side release buckles and attach the system via the hard loop Velcro located on the back of the system to you plate carrier. This configuration allows for profile expansion or reduction as mission requirements change.   NOTE: The CHASSIS is part of the Micro Fight Chest Rig System. This item does not include shoulder straps, back strap, half or full flaps, magazine inserts, or any other accessories. Additional components are required for proper use. If running as a stand-alone system, shoulder straps, back strap, magazine inserts, and possibly full or half flaps are needed. If running on a plate carrier, flap(s), and magazine insert(s) are needed.   Some images shown with optional accessories, sold separately.
Novinky