Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika

BROWNELLS
ORIGINAL ENGLISH HYDRAULIC DENT RAISER

080083020
The Finest Professional Gunsmith Dent Raiser Made
We are pleased to be able to provide these beautiful, original pattern, British-made Hydraulic Dent Raisers. For the gunsmith, these Dent Raisers have proven to be one of the most sought after tools in our line. Few jobs are a greater challenge - or cause more customer concern - than removing a dent from a prize shotgun.To be able to remove such a damaging blemish with the ease, precision and perfection that this tool provides is gratifying beyond words. A tool you want to own ... A tool to cherish and care for. Not only will it make your customers happy, but it will also prove to be profitable for you at the same time!Actually, the dent raiser is a hydraulic jack of tremendous force with pressure controlled by the Allen screw in the handle. Because of the pressures involved, the best of steels and heat-treating procedures have been used in its production to ensure ease of maintenance and years of trouble-free use.EASE OF OPERATIONSimple and easy to operate. Hold the tool along the outside of the barrel, lining up the small anvil in the head even with the center of the dent. Slide the collar flush against the barrelbreech or muzzle (whichever end is closer to the dent) and lock the collar tightly into place.Now, insert the Dent Raiser into the barrel, bringing the collar flat against the end of the barrel and centering the anvil in the head directly under the dent. Gently turn the Allen screw in and watch the dent come up. When the dent is completely up (you must be careful not to bulge the barrel because the tool is so powerful), relieve the hydraulic pressure against the anvil by loosening the Allen screw. Re-apply pressure until resistance is just felt and you can turn the tool handle back and forth without too much pressure. Turn in the Allen screw and twist and burnish. Repeat until the dent is completely removed.No outside hammering or peening is required, so no hammer marks to polish out and no need to reblue the barrel. Just a fast, Professional job that will bring joy to your customer and fame and fortune to you! (NOTE: The Hydraulic Dent Raiser will not remove nicks/gouges in the steel that may have been caused along with the dent. Careful drawfiling and polishing can take care of most of these, and rebluing will be required - which your customer should understand.)Detailed operating and maintenance instructions.
SPECS: 22-3/8" (56.8cm) long. 1" (2.5cm) dia. hardwood handle.
10499 11199 3 CZK
Produkt č.: 080083020
BROWNELLS 20 GAUGE DENT RAISER Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout tyto krásné, původní vzory, britské hydraulické vyrovnávače vrypů. Pro zbrojíře se tyto vyrovnávače vrypů ukázaly jako jedny z nejžádanějších nástrojů v naší nabídce. Málokterá práce představuje větší výzvu nebo způsobuje větší obavy zákazníků než odstranění vrypu z cenné brokovnice. Možnost odstranit takovou poškozenou vadu s lehkostí, přesností a dokonalostí, kterou tento nástroj poskytuje, je uspokojující nad slova. Nástroj, který si chcete pořídit... Nástroj, o který se chcete starat a pečovat. Nejen, že udělá vaše zákazníky šťastnými, ale zároveň se ukáže jako ziskový pro vás! Ve skutečnosti je vyrovnávač vrypů hydraulický zvedák s obrovskou silou, kde tlak je kontrolován Allenovým šroubem v rukojeti. Kvůli zúčastněným tlakům byly použity nejlepší oceli a postupy tepelného zpracování při jeho výrobě, aby byla zajištěna snadná údržba a roky bezproblémového používání.JEDNODUCHOST POUŽITÍJednoduché a snadné ovládání. Držte nástroj podél vnější strany hlavně, přesně pod vrypem umístěte malou kovadlinu v hlavě. Posuňte límec těsně proti hlavni, buď k ústí nebo k zadní části hlavně (podle toho, která strana je blíže k vrypu), a pevně zafixujte límec na místě.Nyní vložte vyrovnávač vrypů do hlavně, přitlačte límec rovně na konec hlavně a umístěte kovadlinu v hlavě přímo pod vryp. Jemně točte Allenovým šroubem a sledujte, jak se vryp zvedá. Když je vryp úplně nahoru (musíte být opatrní, abyste nevytvořili výdutě na hlavni, protože nástroj je velmi silný), uvolněte hydraulický tlak proti kovadlině povolením Allenova šroubu. Znovu aplikujte tlak, dokud necítíte odpor a můžete otáčet rukojetí nástroje tam a zpět bez přílišného tlaku. Přitáhněte Allenův šroub a točte a leštěte. Opakujte, dokud není vryp zcela odstraněn.Není potřeba vnějšího kladiva nebo vyklepávání, takže nejsou potřeba žádné značky od kladiva k vyleštění a není potřeba znovu modřit hlaveň. Jen rychlá, profesionální práce, která přinese radost vašemu zákazníkovi a slávu a bohatství vám! (POZNÁMKA: Hydraulický vyrovnávač vrypů neodstraní záseky/rýhy v oceli, které mohly být způsobeny společně s vrypem. Pečlivé pilování a leštění může většinu z nich odstranit a bude vyžadovat znovu modření - což by váš zákazník měl pochopit.)Podrobné pokyny pro provoz a údržbu.
11199 CZK 0 11 199,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Universal Shotguns

Atributy

Udělat: Universal Shotguns Dodací hmotnost: 0,771kg Výška přepravy: 663mm Šířka přepravy: 61mm Délka přepravy: 74mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 080083012
BROWNELLS 12 GAUGE DENT RAISER Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout tyto krásné, původní vzory, britské hydraulické vyrovnávače vrypů. Pro zbrojíře se tyto vyrovnávače vrypů ukázaly jako jedny z nejžádanějších nástrojů v naší nabídce. Málokterá práce představuje větší výzvu nebo způsobuje větší obavy zákazníků než odstranění vrypu z cenné brokovnice. Možnost odstranit takovou poškozenou vadu s lehkostí, přesností a dokonalostí, kterou tento nástroj poskytuje, je uspokojující nad slova. Nástroj, který si chcete pořídit... Nástroj, o který se chcete starat a pečovat. Nejen, že udělá vaše zákazníky šťastnými, ale zároveň se ukáže jako ziskový pro vás! Ve skutečnosti je vyrovnávač vrypů hydraulický zvedák s obrovskou silou, kde tlak je kontrolován Allenovým šroubem v rukojeti. Kvůli zúčastněným tlakům byly použity nejlepší oceli a postupy tepelného zpracování při jeho výrobě, aby byla zajištěna snadná údržba a roky bezproblémového používání.JEDNODUCHOST POUŽITÍJednoduché a snadné ovládání. Držte nástroj podél vnější strany hlavně, přesně pod vrypem umístěte malou kovadlinu v hlavě. Posuňte límec těsně proti hlavni, buď k ústí nebo k zadní části hlavně (podle toho, která strana je blíže k vrypu), a pevně zafixujte límec na místě.Nyní vložte vyrovnávač vrypů do hlavně, přitlačte límec rovně na konec hlavně a umístěte kovadlinu v hlavě přímo pod vryp. Jemně točte Allenovým šroubem a sledujte, jak se vryp zvedá. Když je vryp úplně nahoru (musíte být opatrní, abyste nevytvořili výdutě na hlavni, protože nástroj je velmi silný), uvolněte hydraulický tlak proti kovadlině povolením Allenova šroubu. Znovu aplikujte tlak, dokud necítíte odpor a můžete otáčet rukojetí nástroje tam a zpět bez přílišného tlaku. Přitáhněte Allenův šroub a točte a leštěte. Opakujte, dokud není vryp zcela odstraněn.Není potřeba vnějšího kladiva nebo vyklepávání, takže nejsou potřeba žádné značky od kladiva k vyleštění a není potřeba znovu modřit hlaveň. Jen rychlá, profesionální práce, která přinese radost vašemu zákazníkovi a slávu a bohatství vám! (POZNÁMKA: Hydraulický vyrovnávač vrypů neodstraní záseky/rýhy v oceli, které mohly být způsobeny společně s vrypem. Pečlivé pilování a leštění může většinu z nich odstranit a bude vyžadovat znovu modření - což by váš zákazník měl pochopit.)Podrobné pokyny pro provoz a údržbu.
10499 CZK 0 10 499,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Universal Shotguns
Produkt č.: 080083016
BROWNELLS 16 GAUGE DENT RAISER Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout tyto krásné, původní vzory, britské hydraulické vyrovnávače vrypů. Pro zbrojíře se tyto vyrovnávače vrypů ukázaly jako jedny z nejžádanějších nástrojů v naší nabídce. Málokterá práce představuje větší výzvu nebo způsobuje větší obavy zákazníků než odstranění vrypu z cenné brokovnice. Možnost odstranit takovou poškozenou vadu s lehkostí, přesností a dokonalostí, kterou tento nástroj poskytuje, je uspokojující nad slova. Nástroj, který si chcete pořídit... Nástroj, o který se chcete starat a pečovat. Nejen, že udělá vaše zákazníky šťastnými, ale zároveň se ukáže jako ziskový pro vás! Ve skutečnosti je vyrovnávač vrypů hydraulický zvedák s obrovskou silou, kde tlak je kontrolován Allenovým šroubem v rukojeti. Kvůli zúčastněným tlakům byly použity nejlepší oceli a postupy tepelného zpracování při jeho výrobě, aby byla zajištěna snadná údržba a roky bezproblémového používání.JEDNODUCHOST POUŽITÍJednoduché a snadné ovládání. Držte nástroj podél vnější strany hlavně, přesně pod vrypem umístěte malou kovadlinu v hlavě. Posuňte límec těsně proti hlavni, buď k ústí nebo k zadní části hlavně (podle toho, která strana je blíže k vrypu), a pevně zafixujte límec na místě.Nyní vložte vyrovnávač vrypů do hlavně, přitlačte límec rovně na konec hlavně a umístěte kovadlinu v hlavě přímo pod vryp. Jemně točte Allenovým šroubem a sledujte, jak se vryp zvedá. Když je vryp úplně nahoru (musíte být opatrní, abyste nevytvořili výdutě na hlavni, protože nástroj je velmi silný), uvolněte hydraulický tlak proti kovadlině povolením Allenova šroubu. Znovu aplikujte tlak, dokud necítíte odpor a můžete otáčet rukojetí nástroje tam a zpět bez přílišného tlaku. Přitáhněte Allenův šroub a točte a leštěte. Opakujte, dokud není vryp zcela odstraněn.Není potřeba vnějšího kladiva nebo vyklepávání, takže nejsou potřeba žádné značky od kladiva k vyleštění a není potřeba znovu modřit hlaveň. Jen rychlá, profesionální práce, která přinese radost vašemu zákazníkovi a slávu a bohatství vám! (POZNÁMKA: Hydraulický vyrovnávač vrypů neodstraní záseky/rýhy v oceli, které mohly být způsobeny společně s vrypem. Pečlivé pilování a leštění může většinu z nich odstranit a bude vyžadovat znovu modření - což by váš zákazník měl pochopit.)Podrobné pokyny pro provoz a údržbu.
11199 CZK 0 11 199,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Universal Shotguns
The Finest Professional Gunsmith Dent Raiser Made
We are pleased to be able to provide these beautiful, original pattern, British-made Hydraulic Dent Raisers. For the gunsmith, these Dent Raisers have proven to be one of the most sought after tools in our line. Few jobs are a greater challenge - or cause more customer concern - than removing a dent from a prize shotgun.To be able to remove such a damaging blemish with the ease, precision and perfection that this tool provides is gratifying beyond words. A tool you want to own ... A tool to cherish and care for. Not only will it make your customers happy, but it will also prove to be profitable for you at the same time!Actually, the dent raiser is a hydraulic jack of tremendous force with pressure controlled by the Allen screw in the handle. Because of the pressures involved, the best of steels and heat-treating procedures have been used in its production to ensure ease of maintenance and years of trouble-free use.EASE OF OPERATIONSimple and easy to operate. Hold the tool along the outside of the barrel, lining up the small anvil in the head even with the center of the dent. Slide the collar flush against the barrelbreech or muzzle (whichever end is closer to the dent) and lock the collar tightly into place.Now, insert the Dent Raiser into the barrel, bringing the collar flat against the end of the barrel and centering the anvil in the head directly under the dent. Gently turn the Allen screw in and watch the dent come up. When the dent is completely up (you must be careful not to bulge the barrel because the tool is so powerful), relieve the hydraulic pressure against the anvil by loosening the Allen screw. Re-apply pressure until resistance is just felt and you can turn the tool handle back and forth without too much pressure. Turn in the Allen screw and twist and burnish. Repeat until the dent is completely removed.No outside hammering or peening is required, so no hammer marks to polish out and no need to reblue the barrel. Just a fast, Professional job that will bring joy to your customer and fame and fortune to you! (NOTE: The Hydraulic Dent Raiser will not remove nicks/gouges in the steel that may have been caused along with the dent. Careful drawfiling and polishing can take care of most of these, and rebluing will be required - which your customer should understand.)Detailed operating and maintenance instructions.
SPECS: 22-3/8" (56.8cm) long. 1" (2.5cm) dia. hardwood handle.
Novinky