Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
080000116
Machined steel block allows you to mate the hammer and sear (or trigger) outside of the firearm for a clear, unobstructed view of the critical point of engagement. Accepts a wide selection of hammer and sear pins sized for various handguns and rifles. Dovetailed adjustment block rides in slotted channel so pin spacing can be precisely set to match individual frames and receivers. Allen screw locks the pin setting so hammer and sear can be dropped in place relative to their actual position in the firearm. Great for cutting the engagement surfaces on new parts or fine-tuning the factory ones. Pins are individually numbered for proper identification. Hammer/Sear Pin Block Kit is packaged in a see-thru, plastic box and contains hammer/sear pin block and all nine sets of special pins for popular gun models (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large and Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA, And Ruger MKII).  
1999 6199 8 CZK
Produkt č.: 080000116
BROWNELLS UNIVERSAL HAMMER/SEAR PIN BLOCK BLOCK ONLY Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
1999 CZK 0 1 999,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti:

Atributy

Dodací hmotnost: 0,045kg Výška přepravy: 3mm Šířka přepravy: 83mm Délka přepravy: 146mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 080000115
BROWNELLS HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
6199 CZK 0 6 199,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti:
Produkt č.: 080001228
BROWNELLS UBERTI CATTLEMAN HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2799 CZK 0 2 799,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Uberti Model: Cattleman
Produkt č.: 080001233
BROWNELLS COLT AR-15 .172" HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2499 CZK 0 2 499,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: AR-15
Produkt č.: 080001232
BROWNELLS COLT AR-15 .154" HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2449 CZK 0 2 449,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: AR-15
Produkt č.: 080001231
BROWNELLS RUGER® 10/22® HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2699 CZK 0 2 699,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Ruger Model: 10/22
Produkt č.: 080001226
BROWNELLS COLT 1911 HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2499 CZK 0 2 499,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: 1911 Model: Government, Commander, Officers
Produkt č.: 080001229
BROWNELLS RUGER® NEW MODEL SA HAMMER/SEAR PIN BLOCK KIT Obráběný ocelový blok umožňuje spojit kladivo a spoušť (nebo spoušťový mechanismus) mimo zbraň pro čistý a neomezený pohled na kritický bod zásahu. Přijímá široký výběr kolíků pro kladivo a spoušť určených pro různé pistole a pušky. Nastavitelný blok s drážkou se pohybuje ve vyfrézované dráze, takže rozteč kolíků lze přesně nastavit podle individuálních rámu a závěrů. Imbusový šroub uzamkne nastavení kolíků, takže kladivo a spoušť mohou být vloženy do pozice odpovídající jejich skutečné poloze ve zbrani. Vynikající pro úpravu povrchů zásahu na nových dílech nebo pro jemné doladění továrních. Kolíky jsou jednotlivě číslovány pro správnou identifikaci. Sada Hammer/Sear Pin Block Kit je balena v průhledné plastové krabičce a obsahuje blok pro kolíky kladiva a spouště a všech devět sad speciálních kolíků pro oblíbené modely zbraní (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large a Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA a Ruger MKII).
2649 CZK 0 2 649,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Make: Ruger Model: New Model Single Action
Machined steel block allows you to mate the hammer and sear (or trigger) outside of the firearm for a clear, unobstructed view of the critical point of engagement. Accepts a wide selection of hammer and sear pins sized for various handguns and rifles. Dovetailed adjustment block rides in slotted channel so pin spacing can be precisely set to match individual frames and receivers. Allen screw locks the pin setting so hammer and sear can be dropped in place relative to their actual position in the firearm. Great for cutting the engagement surfaces on new parts or fine-tuning the factory ones. Pins are individually numbered for proper identification. Hammer/Sear Pin Block Kit is packaged in a see-thru, plastic box and contains hammer/sear pin block and all nine sets of special pins for popular gun models (Browning Hi-Power, Colt Army, Ruger 10/22, AR-15 Large and Small Pin, 1911, Uberti Cattleman, Ruger New SA, And Ruger MKII).  
Novinky