Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika

L.E. WILSON
BUSHING FULL LENGTH DIE KITS WITH CASE GAUGE

749018047
This is a complete, upgraded L.E. Wilson stainless steel full-length die kit that includes: Full-length bushing resizing die Seater die Case-length headspace gauge The L.E. Wilson Bushing Type Full Length Sizing Die simultaneously resizes the entire case body, while letting you separately size the neck to provide the exact tension needed for the specific bullet you’re loading. Die includes an adjustable depth decapping rod, plus a spare decapping punch tip (just in case). It does not contain an expander. Standard 7/8"-14 threads for use in most common reloading presses. Wilson’s Stainless Steel Seater Die features a micrometer top that gives precise adjustments of seating depth in .001" increments. Both bullet and case are firmly held in perfect alignment as the bullet is seated in the case. Hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. The last component in the Wilson full-length die kit is their Case Length Headspace Gauge. It’s a one-piece, non-adjustable cylinder-type gauge that measures case length from the base of the cartridge to the shoulder, as well as the maximum case length. Used to compare resized cases and finished cartridges against the minimum SAAMI chamber dimensions, so you can be sure your finished rounds are within specifications for case length min/max AND headspace min/max. The Wilson full-length bushing die set with case gauge gives precision reloaders an extra advantage in making the most consistent finished ammo possible.
7899 7999 5 CZK
Produkt č.: 749018047
L.E. WILSON 308 WINCHESTER BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: KBFC-308W Toto je kompletní, vylepšená sada plně délkových matric z nerezové oceli od společnosti L.E. Wilson, která obsahuje: Plně délkovou matrici s bušinkou Sedací matrici Měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru Typ matrice L.E. Wilson Bushing pro plně délkové velikostní třídění současně upravuje celé tělo nábojnice a zároveň umožňuje samostatné velikostní třídění krčku, aby poskytovalo přesně potřebné napětí pro konkrétní střelu, kterou nabíjíte. Matrice obsahuje nastavitelnou tyč pro vyhazování zápalek a navíc náhradní špičku pro vyhazování zápalek (pro případ potřeby). Neobsahuje expander. Standardní závity 7/8"-14 pro použití ve většině běžných lisů na přebíjení. Sedací matrice z nerezové oceli od společnosti Wilson je vybavena mikrometrickým vrškem, který umožňuje přesné nastavení hloubky usazení střely v krocích po .001". Během usazování střely do nábojnice jsou jak střela, tak nábojnice pevně drženy v perfektním souosí. Ruční matrice navržená pro použití s kladivem nebo arborovým lisem. NENÍ určena pro použití na běžném lisu 7/8. Poslední součástí sady plně délkových matric Wilson je jejich měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru. Jedná se o jednodílné, nenastavitelné válcové měřidlo, které měří délku nábojnice od základny patrony až po rameno, stejně jako maximální délku nábojnice. Používá se pro porovnání přebíjených nábojnic a hotových nábojů s minimálními rozměry komory SAAMI, abyste mohli být jisti, že vaše hotové náboje jsou v souladu se specifikacemi pro minimální/maximální délku nábojnice a minimální/maximální hlavový prostor. Sada plně délkových matric Wilson s měřidlem nábojnice poskytuje přesným přebíječům další výhodu při vytváření nejkonzistentnějších hotových nábojů možných.
7999 CZK 1 7 999,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
1 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 308 Winchester

Atributy

Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboje: 308 Winchester Dodací hmotnost: 1,03kg Výška přepravy: 57mm Šířka přepravy: 140mm Délka přepravy: 216mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 749018044
L.E. WILSON 223 REMINGTON BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: KBFC-223R Toto je kompletní, vylepšená sada plně délkových matric z nerezové oceli od společnosti L.E. Wilson, která obsahuje: Plně délkovou matrici s bušinkou Sedací matrici Měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru Typ matrice L.E. Wilson Bushing pro plně délkové velikostní třídění současně upravuje celé tělo nábojnice a zároveň umožňuje samostatné velikostní třídění krčku, aby poskytovalo přesně potřebné napětí pro konkrétní střelu, kterou nabíjíte. Matrice obsahuje nastavitelnou tyč pro vyhazování zápalek a navíc náhradní špičku pro vyhazování zápalek (pro případ potřeby). Neobsahuje expander. Standardní závity 7/8"-14 pro použití ve většině běžných lisů na přebíjení. Sedací matrice z nerezové oceli od společnosti Wilson je vybavena mikrometrickým vrškem, který umožňuje přesné nastavení hloubky usazení střely v krocích po .001". Během usazování střely do nábojnice jsou jak střela, tak nábojnice pevně drženy v perfektním souosí. Ruční matrice navržená pro použití s kladivem nebo arborovým lisem. NENÍ určena pro použití na běžném lisu 7/8. Poslední součástí sady plně délkových matric Wilson je jejich měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru. Jedná se o jednodílné, nenastavitelné válcové měřidlo, které měří délku nábojnice od základny patrony až po rameno, stejně jako maximální délku nábojnice. Používá se pro porovnání přebíjených nábojnic a hotových nábojů s minimálními rozměry komory SAAMI, abyste mohli být jisti, že vaše hotové náboje jsou v souladu se specifikacemi pro minimální/maximální délku nábojnice a minimální/maximální hlavový prostor. Sada plně délkových matric Wilson s měřidlem nábojnice poskytuje přesným přebíječům další výhodu při vytváření nejkonzistentnějších hotových nábojů možných.
7899 CZK 0 7 899,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 223 Remington
Produkt č.: 749018048
L.E. WILSON 6.5 CREEDMOOR BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: KBFC-65CRE Toto je kompletní, vylepšená sada plně délkových matric z nerezové oceli od společnosti L.E. Wilson, která obsahuje: Plně délkovou matrici s bušinkou Sedací matrici Měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru Typ matrice L.E. Wilson Bushing pro plně délkové velikostní třídění současně upravuje celé tělo nábojnice a zároveň umožňuje samostatné velikostní třídění krčku, aby poskytovalo přesně potřebné napětí pro konkrétní střelu, kterou nabíjíte. Matrice obsahuje nastavitelnou tyč pro vyhazování zápalek a navíc náhradní špičku pro vyhazování zápalek (pro případ potřeby). Neobsahuje expander. Standardní závity 7/8"-14 pro použití ve většině běžných lisů na přebíjení. Sedací matrice z nerezové oceli od společnosti Wilson je vybavena mikrometrickým vrškem, který umožňuje přesné nastavení hloubky usazení střely v krocích po .001". Během usazování střely do nábojnice jsou jak střela, tak nábojnice pevně drženy v perfektním souosí. Ruční matrice navržená pro použití s kladivem nebo arborovým lisem. NENÍ určena pro použití na běžném lisu 7/8. Poslední součástí sady plně délkových matric Wilson je jejich měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru. Jedná se o jednodílné, nenastavitelné válcové měřidlo, které měří délku nábojnice od základny patrony až po rameno, stejně jako maximální délku nábojnice. Používá se pro porovnání přebíjených nábojnic a hotových nábojů s minimálními rozměry komory SAAMI, abyste mohli být jisti, že vaše hotové náboje jsou v souladu se specifikacemi pro minimální/maximální délku nábojnice a minimální/maximální hlavový prostor. Sada plně délkových matric Wilson s měřidlem nábojnice poskytuje přesným přebíječům další výhodu při vytváření nejkonzistentnějších hotových nábojů možných.
7999 CZK 0 7 999,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 6.5 Creedmoor
Produkt č.: 749018046
L.E. WILSON 260 REMINGTON BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: KBFC260R Toto je kompletní, vylepšená sada plně délkových matric z nerezové oceli od společnosti L.E. Wilson, která obsahuje: Plně délkovou matrici s bušinkou Sedací matrici Měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru Typ matrice L.E. Wilson Bushing pro plně délkové velikostní třídění současně upravuje celé tělo nábojnice a zároveň umožňuje samostatné velikostní třídění krčku, aby poskytovalo přesně potřebné napětí pro konkrétní střelu, kterou nabíjíte. Matrice obsahuje nastavitelnou tyč pro vyhazování zápalek a navíc náhradní špičku pro vyhazování zápalek (pro případ potřeby). Neobsahuje expander. Standardní závity 7/8"-14 pro použití ve většině běžných lisů na přebíjení. Sedací matrice z nerezové oceli od společnosti Wilson je vybavena mikrometrickým vrškem, který umožňuje přesné nastavení hloubky usazení střely v krocích po .001". Během usazování střely do nábojnice jsou jak střela, tak nábojnice pevně drženy v perfektním souosí. Ruční matrice navržená pro použití s kladivem nebo arborovým lisem. NENÍ určena pro použití na běžném lisu 7/8. Poslední součástí sady plně délkových matric Wilson je jejich měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru. Jedná se o jednodílné, nenastavitelné válcové měřidlo, které měří délku nábojnice od základny patrony až po rameno, stejně jako maximální délku nábojnice. Používá se pro porovnání přebíjených nábojnic a hotových nábojů s minimálními rozměry komory SAAMI, abyste mohli být jisti, že vaše hotové náboje jsou v souladu se specifikacemi pro minimální/maximální délku nábojnice a minimální/maximální hlavový prostor. Sada plně délkových matric Wilson s měřidlem nábojnice poskytuje přesným přebíječům další výhodu při vytváření nejkonzistentnějších hotových nábojů možných.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 260 Remington
Produkt č.: 749018049
L.E. WILSON 6.5X47MM LAPUA BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: KBFC-6547L Toto je kompletní, vylepšená sada plně délkových matric z nerezové oceli od společnosti L.E. Wilson, která obsahuje: Plně délkovou matrici s bušinkou Sedací matrici Měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru Typ matrice L.E. Wilson Bushing pro plně délkové velikostní třídění současně upravuje celé tělo nábojnice a zároveň umožňuje samostatné velikostní třídění krčku, aby poskytovalo přesně potřebné napětí pro konkrétní střelu, kterou nabíjíte. Matrice obsahuje nastavitelnou tyč pro vyhazování zápalek a navíc náhradní špičku pro vyhazování zápalek (pro případ potřeby). Neobsahuje expander. Standardní závity 7/8"-14 pro použití ve většině běžných lisů na přebíjení. Sedací matrice z nerezové oceli od společnosti Wilson je vybavena mikrometrickým vrškem, který umožňuje přesné nastavení hloubky usazení střely v krocích po .001". Během usazování střely do nábojnice jsou jak střela, tak nábojnice pevně drženy v perfektním souosí. Ruční matrice navržená pro použití s kladivem nebo arborovým lisem. NENÍ určena pro použití na běžném lisu 7/8. Poslední součástí sady plně délkových matric Wilson je jejich měřidlo délky nábojnice a hlavového prostoru. Jedná se o jednodílné, nenastavitelné válcové měřidlo, které měří délku nábojnice od základny patrony až po rameno, stejně jako maximální délku nábojnice. Používá se pro porovnání přebíjených nábojnic a hotových nábojů s minimálními rozměry komory SAAMI, abyste mohli být jisti, že vaše hotové náboje jsou v souladu se specifikacemi pro minimální/maximální délku nábojnice a minimální/maximální hlavový prostor. Sada plně délkových matric Wilson s měřidlem nábojnice poskytuje přesným přebíječům další výhodu při vytváření nejkonzistentnějších hotových nábojů možných.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 6.5 x 47 mm Lapua
This is a complete, upgraded L.E. Wilson stainless steel full-length die kit that includes: Full-length bushing resizing die Seater die Case-length headspace gauge The L.E. Wilson Bushing Type Full Length Sizing Die simultaneously resizes the entire case body, while letting you separately size the neck to provide the exact tension needed for the specific bullet you’re loading. Die includes an adjustable depth decapping rod, plus a spare decapping punch tip (just in case). It does not contain an expander. Standard 7/8"-14 threads for use in most common reloading presses. Wilson’s Stainless Steel Seater Die features a micrometer top that gives precise adjustments of seating depth in .001" increments. Both bullet and case are firmly held in perfect alignment as the bullet is seated in the case. Hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. The last component in the Wilson full-length die kit is their Case Length Headspace Gauge. It’s a one-piece, non-adjustable cylinder-type gauge that measures case length from the base of the cartridge to the shoulder, as well as the maximum case length. Used to compare resized cases and finished cartridges against the minimum SAAMI chamber dimensions, so you can be sure your finished rounds are within specifications for case length min/max AND headspace min/max. The Wilson full-length bushing die set with case gauge gives precision reloaders an extra advantage in making the most consistent finished ammo possible.
Novinky