Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
749018053
L.E. Wilson’s Bushing Neck Die Kit consists of a bushing-style neck resizing die and Wilson’s precision stainless steel seater die. Wilson’s Stainless Steel Seater Die has a micrometer top that lets you make fine adjustments of seating depth in precise .001" increments. The die holds bullet and case in perfect alignment as the bullet is seated in the case. This is a hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. Wilson’s Bushing Neck Sizer Dies feature interchangeable bushings to size the outside of the case neck to 3/16" from the case mouth. This allows for total control as to the amount of neck sizing each case receives. Simply change the bushing to increase or decrease the neck-tension on the bullet. The L.E. Wilson Bushing Neck Die Kit are Hand-die design for use with a mallet or an arbor press. Not for use on a conventional press. Bushing sold separately, accepts L.E. Wilson, Redding, or Sinclair carbide bushings
4999 6099 6 CZK
Produkt č.: 749018053
L.E. WILSON 308 WINCHESTER BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN-308W Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
6099 CZK 0 6 099,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 308 Winchester

Atributy

Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboje: 308 Winchester Dodací hmotnost: 0,848kg Výška přepravy: 51mm Šířka přepravy: 127mm Délka přepravy: 203mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 749018052
L.E. WILSON 260 REMINGTON BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN-260R Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
4999 CZK 2 4 999,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
2 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 260 Remington
Produkt č.: 749018050
L.E. WILSON 223 REMINGTON BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN-223R Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
6099 CZK 0 6 099,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 223 Remington
Produkt č.: 749018054
L.E. WILSON 6.5 CREEDMOOR BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN-65CRE Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
6099 CZK 0 6 099,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 6.5 Creedmoor
Produkt č.: 749018051
L.E. WILSON 243 WINCHESTER BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN243W Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 243 Winchester
Produkt č.: 749018055
L.E. WILSON 6.5X47MM LAPUA BUSHING NECK DIE KIT
Číslo výrobce: SKBN6547L Sada matric Bushing Neck Die od společnosti L.E. Wilson obsahuje matrici pro přesné převelikování krčku nábojnice bushingovým stylem a přesnou matrici pro usazování střel od Wilsona vyrobenou z nerezové oceli. Matrice pro usazování střel od Wilsona má mikrometrický vrch, který umožňuje provádět jemné úpravy hloubky usazení střely s přesností na .001 palce. Matrice drží střelu a nábojnicu v dokonalém souladu během usazování střely do nábojnice. Jedná se o ruční matrici určenou k použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. NEURČENO pro použití na konvenčním lisu s průměrem 7/8 palce. Matrice Bushing Neck Sizer od Wilsona mají vyměnitelné bushingy pro velikostní úpravu vnějšího průměru krčku nábojnice na 3/16 palce od ústí nábojnice. To umožňuje úplnou kontrolu nad množstvím převelikování, které každá nábojnice obdrží. Stačí změnit bushing pro zvýšení nebo snížení napětí krčku na střele. Sada matric L.E. Wilson Bushing Neck Die je navržena jako ruční matrice pro použití s palicí nebo arborovou lisovací stanicí. Neurčeno pro použití na konvenčním lisu. Bushing není součástí balení, sada je kompatibilní s bushingy L.E. Wilson, Redding nebo Sinclair z karbidu.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Bushing Full Length Die Set Náboj: 6.5 x 47 mm Lapua
L.E. Wilson’s Bushing Neck Die Kit consists of a bushing-style neck resizing die and Wilson’s precision stainless steel seater die. Wilson’s Stainless Steel Seater Die has a micrometer top that lets you make fine adjustments of seating depth in precise .001" increments. The die holds bullet and case in perfect alignment as the bullet is seated in the case. This is a hand-die designed for use with a mallet or an arbor press. NOT for use on a conventional 7/8 press. Wilson’s Bushing Neck Sizer Dies feature interchangeable bushings to size the outside of the case neck to 3/16" from the case mouth. This allows for total control as to the amount of neck sizing each case receives. Simply change the bushing to increase or decrease the neck-tension on the bullet. The L.E. Wilson Bushing Neck Die Kit are Hand-die design for use with a mallet or an arbor press. Not for use on a conventional press. Bushing sold separately, accepts L.E. Wilson, Redding, or Sinclair carbide bushings
Novinky