Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
050806101227 081005030
Hardener and Resin to restock your Acraglas Kits. Both can be purchased together or individually in various container sizes. The word ACRAGLAS has proven, during the many years it has been used by shooters, to be a true and fair product description. For Acraglas, as its name implies, is an accurizing material designed for the exclusive purpose of making a rifle shoot more accurately. Granted, it is a superior bedding compound used and sold as such by dealers, stock manufacturers and gunsmiths - but the fact remains: its prime purpose is to accurize a rifle. THE AMERICAN RIFLEMAN To quote L.R.W. in the American Rifleman Dope Bag, “Acraglas will be found an excellent preparation to correct poor bedding and the revitalized rifle should respond with considerably better accuracy.” “It’s a boon for the lazy, too, because if you are inletting a stock blank you simply cut out too much wood all the way around, gob the wood well with Acraglas, put the metal in (properly treated with release agent coming with the kit) and set aside for about 24 hours. When the metal is removed, the result is perfect bedding for the action - good, strong, and reliable bedding it is, too.” PROVEN IN THE FIELD As the manufacturers of Acraglas, we cannot help but be very proud, too, of the many individual shooters and teams who have won big bore regional and Perry matches with Acraglassed guns ... and of the hunters who have sent us “before and after” targets made when sighting in their game rifles after using Acraglas. The basic materials used in Acraglas are those developed for the aircraft industry. These we have adapted to gun work.
1099 9399 6 CZK
Produkt č.: 081005030
BROWNELLS 7 OZ. HARDENER
Číslo výrobce: FGA01027 050806101227 Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
1099 CZK 0 1 099,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Size: 7 oz Typ: Sklolaminát Množství: 7

Atributy

Size: 7 oz Typ: Sklolaminát Množství: 7 Dodací hmotnost: 0,249kg Výška přepravy: 150mm Šířka přepravy: 64mm Délka přepravy: 84mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 081005121
BROWNELLS 120 OZ. RESIN
Číslo výrobce: FGA0101120 050806101210 Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
7899 CZK 1 7 899,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
1 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Size: 120 oz. Typ: Sklolaminát Množství: 120
Produkt č.: 081005028
BROWNELLS 28 OZ. RESIN & 7 OZ. HARDENER KIT Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
3199 CZK 0 3 199,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Size: 28 oz. Typ: Sklolaminát Množství: 28
Produkt č.: 081005029
BROWNELLS 28 OZ. RESIN
Číslo výrobce: FGA010128 050806101197 Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
2499 CZK 0 2 499,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Size: 28 oz. Typ: Sklolaminát Množství: 28
Produkt č.: 081005120
BROWNELLS 120 OZ. RESIN & 30 OZ. HARDENER KIT Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
9399 CZK 0 9 399,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Size: 120 oz., 30 oz. Typ: Sklolaminát Množství: 30
Produkt č.: 081005122
BROWNELLS 30 OZ. HARDENER
Číslo výrobce: FGA010230 050806101203 Ztvrdzovač a pryskyřice pro doplnění vašich sad Acraglas. Oba produkty jsou k dispozici společně nebo jednotlivě v různých velikostech obalů. Slovo ACRAGLAS se během let, kdy jej používají střelci, osvědčilo jako pravdivý a spravedlivý popis produktu. Acraglas, jak již název napovídá, je materiál pro přesné střílení, navržený výhradně za účelem zvýšení přesnosti střelby pušky. Ano, jedná se o vynikající materiál pro uložení hlavně, který je takto prodáván prodejci, výrobci pažeb a zbrojíři - ale skutečnost zůstává: jeho hlavním účelem je zpřesnit pušku. THE AMERICAN RIFLEMAN Citace L.R.W. v rubrice Dope Bag časopisu American Rifleman říká: 'Acraglas je vynikající přípravek pro opravu špatného uložení hlavně a revitalizovaná puška by měla reagovat podstatně lepší přesností.' 'Je to také požehnání pro lenochy, protože pokud vyrábíte pažbu ze surového dřeva, jednoduše vyřízněte příliš mnoho dřeva ze všech stran, dobře potřete dřevo Acraglasem, vložte kovové části (správně ošetřené separačním prostředkem dodávaným s sadou) a nechte odstát asi 24 hodin. Po odstranění kovové části je výsledkem perfektní uložení pro akci - silné, spolehlivé a dobré uložení.' OSVĚDČENO V TERÉNU Jako výrobci Acraglasu nemůžeme být ničím méně hrdí i na mnoho jednotlivých střelců a týmů, kteří vyhráli regionální a Perry závody ve střelbě z velkého kalibru s puškami osazenými Acraglasem... a na lovce, kteří nám posílali cíle 'před a po' použití Acraglasu při zaměřování jejich loveckých pušek. Základní materiály používané v Acraglasu jsou ty, které byly vyvinuty pro letecký průmysl. Tyto jsme přizpůsobili pro práci se zbraněmi.
2299 CZK 0 2 299,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Size: 30 oz. Typ: Sklolaminát Množství: 30
Hardener and Resin to restock your Acraglas Kits. Both can be purchased together or individually in various container sizes. The word ACRAGLAS has proven, during the many years it has been used by shooters, to be a true and fair product description. For Acraglas, as its name implies, is an accurizing material designed for the exclusive purpose of making a rifle shoot more accurately. Granted, it is a superior bedding compound used and sold as such by dealers, stock manufacturers and gunsmiths - but the fact remains: its prime purpose is to accurize a rifle. THE AMERICAN RIFLEMAN To quote L.R.W. in the American Rifleman Dope Bag, “Acraglas will be found an excellent preparation to correct poor bedding and the revitalized rifle should respond with considerably better accuracy.” “It’s a boon for the lazy, too, because if you are inletting a stock blank you simply cut out too much wood all the way around, gob the wood well with Acraglas, put the metal in (properly treated with release agent coming with the kit) and set aside for about 24 hours. When the metal is removed, the result is perfect bedding for the action - good, strong, and reliable bedding it is, too.” PROVEN IN THE FIELD As the manufacturers of Acraglas, we cannot help but be very proud, too, of the many individual shooters and teams who have won big bore regional and Perry matches with Acraglassed guns ... and of the hunters who have sent us “before and after” targets made when sighting in their game rifles after using Acraglas. The basic materials used in Acraglas are those developed for the aircraft industry. These we have adapted to gun work.
Novinky