Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika

ZEV TECHNOLOGIES
PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT FOR GLOCK®

811338032652 100033412
The Perfect Solution for Your Glock Trigger
Glock's handguns are great, duty-ready rigs that have served across the world in professional and personal-defense roles dependably, but  nobody can deny that the gun's trigger could use some attention. Zev Technologies, an industry leader in aftermarket Glock triggers, created the perfect solution in the form of its Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit. Designed after an exhausting two-year process, during which hundreds of thousands of rounds were fired, the Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit developed as the do-it-all enhancement package to make your Glock's trigger more enjoyable, more predictable and more durable than ever before. Each Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit includes the company's riveted trigger, trigger bar, connector, firing-pin safety, firing-pin safety spring, striker spring, skeletonized striker and the trigger-spring ejector housing.
7799 8199 8 CZK
Produkt č.: 100033412
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 .40 BLK/RED
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-4G4 811338032652 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze

Atributy

Finish: Black/Red Model: Gen 4 Style: Drop-In,Flat,Sada vyšší verze Udělat: Glock Dodací hmotnost: 0,091kg Výška přepravy: 25mm Šířka přepravy: 114mm Délka přepravy: 184mm

Detail produktů

Made in USA
US exportní klasifikace: 0A501.c



Produkt č.: 100033407
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/BLK
Číslo výrobce: FFTPROULT3G40BB 811338032621 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
7799 CZK 0 7 799,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033409
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/BLK
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-3G9 811338032546 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
7799 CZK 0 7 799,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033410
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/RED
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-3G9 811338032553 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
8199 CZK 0 8 199,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033408
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/RED
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-3G4 811338032638 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033411
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 .40 BLK/BLK
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-4G4 811338032645 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033413
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 9MM BLK/BLK
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-4G9 811338032560 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033414
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER ULTIMATE KIT GLOCK G4 9MM BLK/RED
Číslo výrobce: FFT-PRO-ULT-4G9 811338032577 Pistole Glock jsou skvělé, připravené na službu a po celém světě jsou spolehlivě využívány v profesionálních a osobních obranných rolích, ale nikdo nemůže popřít, že spoušť zbraně by si zasloužila trochu pozornosti. Společnost Zev Technologies, průmyslový lídr v oblasti aftermarket spouští pro Glock, vytvořila dokonalé řešení v podobě svého sady PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit pro Glock. Tento kit byl navržen po vyčerpávajícím dvouletém procesu, během kterého bylo vystřeleno stovky tisíc ran, a vyvinul se jako univerzální vylepšení, které udělá spoušť vašeho Glocku příjemnější, předvídatelnější a odolnější než kdy předtím. Každá sada Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit obsahuje spoušť s nýtovaným designem, táhlo spouště, konektor, bezpečnostní pojistku úderníku, pružinu bezpečnostní pojistky úderníku, pružinu úderníku, skeletovaný úderník a domeček vyhazovače se spoušťovou pružinou.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
The Perfect Solution for Your Glock Trigger
Glock's handguns are great, duty-ready rigs that have served across the world in professional and personal-defense roles dependably, but  nobody can deny that the gun's trigger could use some attention. Zev Technologies, an industry leader in aftermarket Glock triggers, created the perfect solution in the form of its Glock PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit. Designed after an exhausting two-year process, during which hundreds of thousands of rounds were fired, the Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit developed as the do-it-all enhancement package to make your Glock's trigger more enjoyable, more predictable and more durable than ever before. Each Zev PRO Flat Face Ultimate Trigger Kit includes the company's riveted trigger, trigger bar, connector, firing-pin safety, firing-pin safety spring, striker spring, skeletonized striker and the trigger-spring ejector housing.
Novinky