Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika

ZEV TECHNOLOGIES
PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT FOR GLOCK®

811338032508 100033401
Experience a Trigger Pull That's Crisper and Cleaner Than Ever Before
Though there are many Glock trigger upgrades available today, every other company came after Zev Technologies, the first company to develop aftermarket triggers for these popular guns. Now, Zev's engineers are maintaining the company's position as an industry leader with the introduction of Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. After spending thousands of hours and hundreds of thousands of rounds in development time, the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit incorporates many cutting-edge advancements, like a proprietary trigger-bar design and a new connector, all designed to produce a trigger pull that's crisper and cleaner than ever before. Durability is also enhanced in the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, thanks to a trigger pad produced through a riveted production process, making it one of the hardiest and most-reliable designs available today.
5599 6199 8 CZK
Produkt č.: 100033401
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/BLK
Číslo výrobce: FFTPRODRP3G9BB 811338032508 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
5999 CZK 0 5 999,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze

Atributy

Finish: Black/Black Model: 17,17L,26,29,34,Gen 1,Gen 2,Gen 3 Style: Drop-In,Flat,Sada vyšší verze Udělat: Glock Dodací hmotnost: 0,454kg Výška přepravy: 25mm Šířka přepravy: 114mm Délka přepravy: 178mm

Detail produktů

Made in USA
US exportní klasifikace: 0A501.c



Produkt č.: 100033403
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 .40 BLK/BLK
Číslo výrobce: FFTPRODRP4G40BB 811338032607 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
5699 CZK 0 5 699,00 Kč *
Předbjednávka, dodací lhůta je přibližně 4-12 týdnů ze skladu z USA.
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033404
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 .40 BLK/RED
Číslo výrobce: FFTPRODRP4G40BR 811338032614 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
5699 CZK 0 5 699,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033405
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 9MM BLK/BLK
Číslo výrobce: FFTPRODRP4G9BB 811338032522 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
5599 CZK 0 5 599,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Model: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033406
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G4 9MM BLK/RED
Číslo výrobce: FFTPRODRP4G9BR 811338032539 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
6199 CZK 0 6 199,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: 17, 19, 34, 26, Gen 4 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033402
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 9MM BLK/RED
Číslo výrobce: FFTPRODRP3G9BR 811338032515 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
5599 CZK 0 5 599,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Model: 29, 17, 17L, 34, 26, Gen 3, Gen 2, Gen 1 Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033399
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/BLK
Číslo výrobce: FFTPRODRP3G40BB 811338032584 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Black Make: Glock Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Produkt č.: 100033400
ZEV TECHNOLOGIES PRO FLAT FACE TRIGGER DROP-IN KIT GLOCK G1-3 .40 BLK/RED
Číslo výrobce: FFTPRODRP3G40BR 811338032591 I když je dnes na trhu mnoho vylepšení spouště pro Glock, všechny ostatní firmy přišly až po společnosti Zev Technologies, která jako první vyvinula aftermarket spouště pro tyto oblíbené zbraně. Nyní inženýři Zev udržují pozici společnosti jako lídra v oboru s uvedením sady Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. Po tisících hodinách vývoje a stovkách tisíc vystřelených nábojů zahrnuje sada Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit mnoho špičkových inovací, jako je vlastní design spoušťové tyče a nový konektor, vše navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejostřejšího a nejčistšího spouštění. Odolnost je také zvýšena v sadě Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit díky spoušťovému tlačítku vyrobenému pomocí nýtovaného výrobního procesu, což z něj činí jeden z nejodolnějších a nejspolehlivějších designů dostupných dnes na trhu.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Finish: Black/Red Make: Glock Style: Drop-In, Flat, Sada vyšší verze
Experience a Trigger Pull That's Crisper and Cleaner Than Ever Before
Though there are many Glock trigger upgrades available today, every other company came after Zev Technologies, the first company to develop aftermarket triggers for these popular guns. Now, Zev's engineers are maintaining the company's position as an industry leader with the introduction of Zev Technologies Glock PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit. After spending thousands of hours and hundreds of thousands of rounds in development time, the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit incorporates many cutting-edge advancements, like a proprietary trigger-bar design and a new connector, all designed to produce a trigger pull that's crisper and cleaner than ever before. Durability is also enhanced in the Zev PRO Flat Face Drop-In Trigger Kit, thanks to a trigger pad produced through a riveted production process, making it one of the hardiest and most-reliable designs available today.
Novinky