Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
090255441512 100031565
Hornady's Custom Grade New Dimension dies are created from select steel that's heat-treated to ensure the durability needed for a lifetime of reloading. Hornady guarantees they'll never wear out or break under normal use. All dies include the popular double-flat Hornady die lock rings installed and a custom plastic box. Hornady dies are grouped in three series for pricing - die construction and quality is equal in each series. Custom Grade Seater dies include a sliding alignment sleeve which holds the bullet, case mouth, and seater stem in alignment before the bullet enters the case mouth. Seater dies include a built-in crimp ring which can be used or raised for no crimp. All dies come with the popular double-flat Hornady die lock rings installed and a custom plastic die box.
804 1140 7 CZK
Produkt č.: 100031565
HORNADY 45 AUTO BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44151 090255441512 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
1140 CZK 0 1 140,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 45 Auto (ACP)

Atributy

Die Style: Bullet Seating Die Náboje: 45 Auto (ACP) Dodací hmotnost: 0,263kg Výška přepravy: 38mm Šířka přepravy: 38mm Délka přepravy: 146mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 100031558
HORNADY 32 S&W, 32 H&R MAG BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44143 090255441437 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
804 CZK 7 804,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 32 H&R Magnum, 32 S&W
Produkt č.: 100031561
HORNADY 38 SPECIAL, 357 MAGNUM BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 044145 090255441451 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
1140 CZK 4 1 140,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 357 Magnum, 38 Special
Produkt č.: 100031560
HORNADY 380 ACP, 9MM BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44144 090255441444 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
1140 CZK 0 1 140,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 9 mm Luger, 380 Auto (ACP)
Produkt č.: 100031562
HORNADY 40 S&W, 10MM BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44146 090255441468 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
1140 CZK 6 1 140,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 40 S&W
Produkt č.: 100031566
HORNADY 475 LINEBAUGH BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44158 090255441581 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
804 CZK 24 804,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 475 Linebaugh
Produkt č.: 100031567
HORNADY 50 ACTION EXPRESS BULLET SEATING DIE
Číslo výrobce: 44155 090255441550 Sada matric Custom Grade New Dimension od společnosti Hornady je vyrobena z vybrané oceli, která je tepelně zpracovaná, aby zajistila odolnost potřebnou pro celoživotní přebíjení nábojů. Hornady zaručuje, že se nikdy neopotřebují ani nezlomí při normálním používání. Všechny matrice zahrnují oblíbená dvojitá plochá pojistná kroužky Hornady již nainstalovaná a vlastní plastovou krabičku. Matrice Hornady jsou seskupeny do tří sérií podle cenového nastavení - konstrukce a kvalita jsou v každé sérii stejné. Matrice Custom Grade Seater zahrnují posuvný zarovnávací rukáv, který drží střelu, ústí nábojnice a tělo matrice v zarovnání, než střela vstoupí do ústí nábojnice. Matrice pro usazování střel zahrnují integrovaný kroužek pro krimpování, který lze použít nebo zvednout, pokud není krimpování požadováno. Všechny matrice jsou dodávány s oblíbenými dvojitými plochými pojistnými kroužky Hornady a vlastní plastovou krabičkou.
804 CZK 21 804,00 Kč *
Odstraněno z programu
Vlastnosti: Die Style: Bullet Seating Die Náboj: 50 Action Express
Hornady's Custom Grade New Dimension dies are created from select steel that's heat-treated to ensure the durability needed for a lifetime of reloading. Hornady guarantees they'll never wear out or break under normal use. All dies include the popular double-flat Hornady die lock rings installed and a custom plastic box. Hornady dies are grouped in three series for pricing - die construction and quality is equal in each series. Custom Grade Seater dies include a sliding alignment sleeve which holds the bullet, case mouth, and seater stem in alignment before the bullet enters the case mouth. Seater dies include a built-in crimp ring which can be used or raised for no crimp. All dies come with the popular double-flat Hornady die lock rings installed and a custom plastic die box.
Novinky