Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika

WHIDDEN GUNWORKS
BUSHING FULL LENGTH SIZER AND SEATER DIE SETS

749016207
Whiddens' hand polished Bushing Full Length Sizer and Seater Sets come in most standard calibers . The Full Length Sizer Die has a shorter overall length for better shoulder bump-back, a smaller base and tighter internal tolerances. The Seater Die comes with a micrometer top for precise adjustments. These dies are designed with a floating sleeve system which helps to improve concentricity- a must for repeatable precision. No bushing is included with the set.  The sizer will accept Redding or L.E. Wilson bushings.
0 0 11 CZK
Produkt č.: 749016207
WHIDDEN GUNWORKS 308 WINCHESTER BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-000308- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 308 Winchester

Atributy

Die Style: Full Length Sizing Dies,Seater Die Náboje: 308 Winchester Dodací hmotnost: 0,499kg Výška přepravy: 56mm Šířka přepravy: 135mm Délka přepravy: 218mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 749016193
WHIDDEN GUNWORKS 260 REMINGTON BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-000260- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 260 Remington
Produkt č.: 749016195
WHIDDEN GUNWORKS 6.5X47MM LAPUA BUSHING FULL LENGTH SIZER & SEATER SET
Číslo výrobce: SET-S-B-06547L- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 6.5 x 47 mm Lapua
New
Produkt č.: 749016191
WHIDDEN GUNWORKS 243 WINCHESTER BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-000243- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 243 Winchester
New
Produkt č.: 749016183
WHIDDEN GUNWORKS 6MM BR BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-0006BR- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 6 mm BR Norma
New
Produkt č.: 749016198
WHIDDEN GUNWORKS 6.5MM REMINGTON SAUM BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-65SAUM- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 6.5 mm Rem SAUM
New
Produkt č.: 749016194
WHIDDEN GUNWORKS 6.5-284 WINCHESTER BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-065284- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 6.5 x 284 mm Winchester
New
Produkt č.: 749016190
WHIDDEN GUNWORKS 6X47MM LAPUA BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-647LAP- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 6 x 47 Lapua
New
Produkt č.: 749016204
WHIDDEN GUNWORKS 7MM REMINGTON MAGNUM BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-0007RM- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 7 mm Remington Magnum
New
Produkt č.: 749016205
WHIDDEN GUNWORKS 7MM REMINGTON SAUM BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SET-S-B-7RSAUM- Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 7 mm SAUM (Remington SA Ultra Mag)
New
Produkt č.: 749016203
WHIDDEN GUNWORKS 7MM SHE BUSHING FULL LENGTH DIE SET
Číslo výrobce: SETSB284SHE000 Ručně leštěné sady matric WHIDDEN GUNWORKS Bushing Full Length Sizer a Seater jsou dostupné pro většinu standardních ráží. Matrice Full Length Sizer má kratší celkovou délku pro lepší zpětné posunutí ramene, menší základnu a přesnější vnitřní tolerance. Sedací matrice je vybavena mikrometrickou hlavou pro přesné nastavení. Tyto matrice jsou navrženy s plovoucím rukávcem, což pomáhá zlepšit soustřednost - nutnost pro opakovatelnou přesnost. Souprava neobsahuje žádné pouzdro. Matrice přijme pouzdra Redding nebo L.E. Wilson.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Die Style: Full Length Sizing Dies, Seater Die Náboj: 7 mm SHE
Whiddens' hand polished Bushing Full Length Sizer and Seater Sets come in most standard calibers . The Full Length Sizer Die has a shorter overall length for better shoulder bump-back, a smaller base and tighter internal tolerances. The Seater Die comes with a micrometer top for precise adjustments. These dies are designed with a floating sleeve system which helps to improve concentricity- a must for repeatable precision. No bushing is included with the set.  The sizer will accept Redding or L.E. Wilson bushings.
Novinky