Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
810073653115 430101011
The Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ is 30% larger than the original BFG micro medic kit (MTKN). This medical pouch is for those users who want the design of the MTKN but need to carry a full-size pressure dressing and chest seal. Available with a MOLLE med kit mount that adapts to plate carriers, vests, battle belts or other MOLLE compatible surfaces. It offers the same high speed access to your medical gear as the other BFG MED MTKN and TKN trauma first aid pouches. ESSENTIALS INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Bleeding Control Dressing (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x), Flat Fold Tape (1x), and Pressure Device (1x) PRO INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Combat Gauze LE (1x - black), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x) Flat Fold Tape (1x), Pressure Device (1x), and Full Size Chest Seal (1x Twin Pack) ADVANCED INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Combat Gauze (1x - green), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x) Flat Fold Tape (1x), Full Size Chest Seal (1x Twin Pack), Nasopharyngeal Airway (1x), and Decompression Needle (1x)
0 0 15 CZK
Produkt č.: 430101011
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ADVANCED - BLACK
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ADV 810073653115 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person

Atributy

Size: 1 Person Dodací hmotnost: 0,227kg Výška přepravy: 114mm Šířka přepravy: 229mm Délka přepravy: 305mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 430101012
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ADVANCED - COYOTE
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ADV 810073653122 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101013
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ADVANCED - MULTICAM
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ADV 810073653139 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101014
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW!-PLUS+ - MOLLE-ADVANCED-RANGER GREEN
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ADV 810073653146 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101015
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ADVANCED -WOLF GRAY
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ADV 810073653153 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101001
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ESSENTIALS - BLACK
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ESS 810073653016 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101002
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ESSENTIALS - COYOTE
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ESS 810073653023 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101003
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ESSENTIAL - MULTICAM
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ESS 810073653030 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101004
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW!-PLUS+-MOLLE-ESSENTIAL-RANGER GREEN
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ESS 810073653047 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101005
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - ESSENTIAL -WOLF GRAY
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-ESS 810073653054 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101006
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - PRO - BLACK
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-PRO 810073653061 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101007
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - PRO - COYOTE BROWN
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-PRO 810073653078 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101008
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - PRO - MULTICAM
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-PRO 810073653085 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101009
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - PRO -RANGER GREEN
Číslo výrobce: HW-TKN-PLUS-PRO 810073653092 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
Produkt č.: 430101010
BLUE FORCE GEAR MICRO TRAUMA KIT NOW! - PLUS+ - MOLLE - PRO -WOLF GRAY
Číslo výrobce: HWTKNPLUSPRO 810073653108 Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ je o 30% větší než původní mikro lékařská sada od BFG (MTKN). Tato lékařská kapsa je určena pro uživatele, kteří preferují design MTKN, ale potřebují nosit plně velký tlakový obvaz a těsnění na prsa. K dispozici s montáží MOLLE med kit, která se adaptuje na nosiče plátů, vesty, bojové pásy nebo jiné povrchy kompatibilní s MOLLE. Nabízí stejně rychlý přístup k vaší lékařské výbavě jako ostatní BFG MED MTKN a TKN trauma první pomoci kapsy. ZÁKLADNÍ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Bleeding Control obvaz (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x), Flat Fold Tape (1x) a Tlakové zařízení (1x) PRO SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze LE (1x - černý), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Tlakové zařízení (1x) a Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení) POKROČILÁ SOUPRAVA OBSAHUJE: Trauma rukavice (srolovaný 1x pár), QuikClot Combat Gauze (1x - zelený), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypotermická deka (1x) Flat Fold Tape (1x), Plně velké těsnění na prsa (1x dvojbalení), Nasofaryngeální dýchací cesta (1x) a Dekompresní jehla (1x)
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Size: 1 Person
The Micro Trauma Kit NOW! - PLUS+ is 30% larger than the original BFG micro medic kit (MTKN). This medical pouch is for those users who want the design of the MTKN but need to carry a full-size pressure dressing and chest seal. Available with a MOLLE med kit mount that adapts to plate carriers, vests, battle belts or other MOLLE compatible surfaces. It offers the same high speed access to your medical gear as the other BFG MED MTKN and TKN trauma first aid pouches. ESSENTIALS INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Bleeding Control Dressing (1x), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x), Flat Fold Tape (1x), and Pressure Device (1x) PRO INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Combat Gauze LE (1x - black), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x) Flat Fold Tape (1x), Pressure Device (1x), and Full Size Chest Seal (1x Twin Pack) ADVANCED INCLUDES: Trauma Gloves (Rolled 1x Pair), QuikClot Combat Gauze (1x - green), Emergency Trauma Dressing 6” (1x), Hypothermia Blanket (1x) Flat Fold Tape (1x), Full Size Chest Seal (1x Twin Pack), Nasopharyngeal Airway (1x), and Decompression Needle (1x)
Novinky