Brownells Česká republika - Světově největší dodavatel součástek zbraní, zbrojního vybavení a příslušenství. Česká republika
430101953
NOTE: This LV/119 Cummerbund is designed for use with a front and rear LV/119 plate bag. The Hook & Loop MOLLE Cummerbund was designed to be a lightweight and simple load carriage solution for the LV/119 series of vests. Using the widely adopted MOLLE system, the cummerbund offers almost infinite configurations for mission needs by utilizing any MOLLE accessory that can be found on the market. The cummerbund is designed to allow simultaneous use of the same MOLLE cell for products mounted on the inside and outside of the cummerbund. The Hook & Loop MOLLE Cummerbund features premium, Berry Amendment Compliant materials sourced from industry leaders in textiles' manufacturing. Cummerbund Attachment The cummerbund attachment is a proprietary system that allows for the use of all of our cummerbunds, as well as allowing for a wide range of adjustment. The cummerbund attaches inside the plate bag, which is advantageous for a few reasons. There is no external mounting that can get snagged or rip off when exiting vehicles in haste. The design creates a smooth profile when worn underneath clothing. Hook & Loop is not utilized as an attachment method on the rear plate bag. Hook & Loop wears out over time and is a generally less-than-optimal attachment method when not supported in other ways. Hook & Loop doesn't handle weight well and it sticks to everything, especially cloth seats. Sizing The cummerbund comes in two sizes: Size 1 and Size 2, each offering up to 14 inches of total adjustment. This allows for a proper fitment for all body types. To figure our appropriate sizing, take measurement of the waist at the belly button. When measuring, users should dress as they would while actually wearing the carrier. For example, if the user is operating in arctic environments, they should be wearing cold weather equipment when measuring. Size 1: 28" to 42" Size 2: 40" to 54" SOLD AS A SET. If your waist measurement is 42", we suggest going up to the Size 2 cummerbund. NOTE: The LV119 Cummerbund is part of the LV119 Plate Carrier System. This item does not include a Front Plate Bag, Rear Plate Bag, Shoulder Covers, Placards, or any other accessories. Additional components are required for proper use. Some images shown with optional accessories, sold separately.
3249 3599 10 CZK
Produkt č.: 430101953
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 1) - WOODLAND
Číslo výrobce: PC-MV-WD-S1 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Barevný: Woodland

Atributy

Color: Woodland Dodací hmotnost: 0,159kg Výška přepravy: 13mm Šířka přepravy: 457mm Délka přepravy: 127mm

Detail produktů

Made in USA



Produkt č.: 430101956
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 2) - MULTICAM BLACK
Číslo výrobce: PC-MV-MB-S2 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3499 CZK 1 3 499,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
1 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Black
Produkt č.: 430101958
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 2) - WOODLAND
Číslo výrobce: PC-MV-WD-S2 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3599 CZK 1 3 599,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
1 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Woodland
Produkt č.: 430101959
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 2) - WOLF GREY
Číslo výrobce: PC-MV-WG-S2 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3499 CZK 1 3 499,00 Kč *
Dodací lhůta je přibližně 14-21 dní.
1 Počet ks. skladem USA
Vlastnosti: Barevný: Wolf Grey
Produkt č.: 430101955
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 2) - MULTICAM ARID
Číslo výrobce: PC-MV-MA-S2 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3599 CZK 0 3 599,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam
Produkt č.: 430101957
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 2) - MULTICAM TROPIC
Číslo výrobce: PC-MV-MT-S2 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3499 CZK 0 3 499,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Tropic
Produkt č.: 430101954
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 1) - WOLF GREY
Číslo výrobce: PC-MV-WG-S1 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
3249 CZK 0 3 249,00 Kč *
Upozornit na dostupnost
Vyprodáno. Není znám přesný termín dodání
Vlastnosti: Barevný: Wolf Grey
Produkt č.: 430101950
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 1) - MULTICAM ARID
Číslo výrobce: PC-MV-MA-S1 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam
Produkt č.: 430101951
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 1) - MULTICAM BLACK
Číslo výrobce: PC-MV-MB-S1 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Black
Produkt č.: 430101952
SPIRITUS SYSTEMS MOLLE HOOK & LOOP CUMMERBUND (SIZE 1) - MULTICAM TROPIC
Číslo výrobce: PC-MV-MT-S1 POZNÁMKA: Tento LV/119 podvazkový pás je určen pro použití s předním a zadním vakem na pláty LV/119. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE byl navržen jako lehké a jednoduché řešení pro nošení vybavení pro série vest LV/119. Díky široce přijímanému systému MOLLE nabízí podvazkový pás téměř nekonečné konfigurace pro potřeby mise pomocí jakéhokoli příslušenství MOLLE, které lze nalézt na trhu. Podvazkový pás je navržen tak, aby umožňoval současné použití stejného MOLLE buňky pro produkty montované uvnitř i vně podvazkového pásu. Podvazkový pás Hook & Loop MOLLE využívá prémiové materiály v souladu s Berry Amendment, které pocházejí od lídrů v oblasti výroby textilií. Připevnění podvazkového pásu Připevnění podvazkového pásu je vlastní systém, který umožňuje použití všech našich podvazkových pásů a zároveň nabízí širokou škálu nastavení. Podvazkový pás se připevňuje uvnitř vak na pláty, což je výhodné z několika důvodů. Neexistuje žádné vnější montážní zařízení, které by se mohlo zachytit nebo odtrhnout při rychlém vystupování z vozidel. Design vytváří hladký profil, když se nosí pod oblečením. Hook & Loop se nepoužívá jako metoda připevnění na zadní vak na pláty. Hook & Loop se časem opotřebovává a je to obecně méně optimální metoda připevnění, pokud není podporována jinými způsoby. Hook & Loop špatně snáší váhu a lepí se ke všemu, zejména k látkovým sedadlům. Velikosti Podvazkový pás je k dispozici ve dvou velikostech: Velikost 1 a Velikost 2, přičemž každá nabízí až 14 palců celkového nastavení. To umožňuje správné padnutí pro všechny typy postav. Aby bylo možné určit vhodnou velikost, změřte obvod pasu na úrovni pupku. Při měření by měli uživatelé být oblečeni, jak by byli při skutečném nošení nosiče. Například pokud uživatel operuje v arktickém prostředí, měl by mít při měření na sobě vybavení pro chladné počasí. Velikost 1: 28" až 42" Velikost 2: 40" až 54" PRODÁVÁ SE JAKO SOUPRAVA. Pokud máte obvod pasu 42", doporučujeme přejít na podvazkový pás velikosti 2. POZNÁMKA: Podvazkový pás LV119 je součástí systému nosiče plátů LV119. Tento produkt neobsahuje přední vak na pláty, zadní vak na pláty, kryty ramen, plakety ani žádné další příslušenství. Pro správné použití jsou vyžadovány další komponenty. Některé obrázky zobrazují volitelné příslušenství, které se prodává samostatně.
Upozornit na dostupnost
Neznáma dostupnost
Vlastnosti: Barevný: Multi-Cam Tropic
NOTE: This LV/119 Cummerbund is designed for use with a front and rear LV/119 plate bag. The Hook & Loop MOLLE Cummerbund was designed to be a lightweight and simple load carriage solution for the LV/119 series of vests. Using the widely adopted MOLLE system, the cummerbund offers almost infinite configurations for mission needs by utilizing any MOLLE accessory that can be found on the market. The cummerbund is designed to allow simultaneous use of the same MOLLE cell for products mounted on the inside and outside of the cummerbund. The Hook & Loop MOLLE Cummerbund features premium, Berry Amendment Compliant materials sourced from industry leaders in textiles' manufacturing. Cummerbund Attachment The cummerbund attachment is a proprietary system that allows for the use of all of our cummerbunds, as well as allowing for a wide range of adjustment. The cummerbund attaches inside the plate bag, which is advantageous for a few reasons. There is no external mounting that can get snagged or rip off when exiting vehicles in haste. The design creates a smooth profile when worn underneath clothing. Hook & Loop is not utilized as an attachment method on the rear plate bag. Hook & Loop wears out over time and is a generally less-than-optimal attachment method when not supported in other ways. Hook & Loop doesn't handle weight well and it sticks to everything, especially cloth seats. Sizing The cummerbund comes in two sizes: Size 1 and Size 2, each offering up to 14 inches of total adjustment. This allows for a proper fitment for all body types. To figure our appropriate sizing, take measurement of the waist at the belly button. When measuring, users should dress as they would while actually wearing the carrier. For example, if the user is operating in arctic environments, they should be wearing cold weather equipment when measuring. Size 1: 28" to 42" Size 2: 40" to 54" SOLD AS A SET. If your waist measurement is 42", we suggest going up to the Size 2 cummerbund. NOTE: The LV119 Cummerbund is part of the LV119 Plate Carrier System. This item does not include a Front Plate Bag, Rear Plate Bag, Shoulder Covers, Placards, or any other accessories. Additional components are required for proper use. Some images shown with optional accessories, sold separately.
Novinky